Gondolatok

Gondolatok

A legrosszabb dolog amit tehetsz, az az ,hogy felhagysz a próbálkozással és megelégedsz a dolgok jelenlegi állasával. Ez biztos nagyon kényelmes, csak az a baj vele, hogy megfosztod magad a lehetőségektől és ezáltal nem hagyod, hogy kibontakozzon az igazi tehetséged.

Ez a versenyfelkészülésem legelején hasított belém, de hál isten hamar megbékéltem azzal, hogy ennek igy kellett történnie. Ez az élet rendje. 10 év kellett ahhoz, hogy rájöjjek, az adottság önmagában nagyon kevés, ha nem társul hozzá fegyelem, kitartás és rengeteg munka, akkor egy darabot máris eltemettél magadból. Szomorú.

Természetesen lehet így is eredményeket elérni, de a lényeg az lenne, hogy napról napra túlszárnyald önmagad és zsebre tett kézzel ez aligha sikerülne.

Azt vettem észre, hogy manapság az emberek szívesebben választják a könnyebb utat és reménykednek, sőt elhitetik magukkal és még rosszabb, másokkal is, hogy ez is járható.

Abban biztos vagyok, hogy munkát megspórolni nem lehet és amennyit beleteszel a sikered érdekében, annyit veszel ki a végén. Nincs rövidebb, se járt út. Ne azzal foglalkozz, hogy hol tudsz spórolni, ne hasonlítgasd magad máshoz és ne hidd azt, hogy te nem vagy rá képes. Hozd ki magadból a maximumot és élvezd az utat, amin elindultál.

Leave A Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük