Bemutatkozás

Üdvözöllek az oldalamon!

Örülök, hogy itt vagy, hiszen ez azt jelenti, hogy az érdeklődési körünk közel azonos területeket érint. Bízom benne, hogy az oldalamon megtalálod azt, amire szükséged van, de ha bármivel kapcsolatban mégis kérdésed lenne, a lap  alján üzenetben felteheted.

Napjainkban a fitneszipar óriási méreteket öltött. Minden tizedik ember biztos, hogy személyi edző, instruktor, coach, életmód tanácsadó vagy motivátor. Nem is lenne ezzel probléma,hiszen én is ezt a tábort erősítem,de a szakmai tudás és a tapasztalat hiánya megbélyegzi a szakmánkat, nem beszélve a divatedzőkről. Sajnos kevesen vannak, akik lelkiismeretesen és élvezettel dolgoznak és olyan alapvető dolgok hiányoznak, mint a pontosság, vagy precizitás. A kivételek pedig nemcsak a szabályt erősítik, de a közösségünket is.

A negatív példák nagyon hasznosak, csak fel kell ismernünk őket és tanulni belőlük. Az eddig eltöltött edzői éveim során ezért mindig is ügyeltem arra, hogy maximálisan kiszolgáljam vendégeimet. Lelkesedésem egy pillanatra sem rezzent meg és minden egyes nap azon dolgozom, hogy magamból és ezáltal a vendégeimből is kihozzam a maximumot.

Ne szelíden támadd a közelgő éjt. Nap végén haraggal tombol vénséged. Izzó dühvel űzd el a haldokló fényt”

Hamarosan…

IMG_9095

Kovács Dániel

A te személyi edződ

Európa-bajnok III.helyezett testépítő, személyi edző, versenyfelkészítő, életmód-és táplálkozási tanácsadó.

Legnagyobb sikereim

5/5
IMG-6962
IMG-6960

Miért fontos a személyi edző?

Az jó személyi edző nemcsak megmutatja neked a legrövidebb utat, de végig is kísér rajta. Számíthatsz rá és bízhatsz benne.
A bizalomnál pedig nincs nemesebb dolog a világon.

Milyen a jó személy edző?

A jó személyi edző épít az erősségeidre és megoldást talál a gyengeségeidre.

Miért válassz engem?

Mindketten ugyanazt akarjuk – eredményt.

Felkeltette az érdeklődésedet?

Lépjünk kapcsolatba!